Hogyan duplázd meg a weboldalad forgalmát?

Ha valaki nincs fent az Interneten, akkor már nem is létezik– mondja a köznyelv. Jó magam is, ha valamit venni akarok, akkor az első utam a laptopomhoz vezet és körül nézek az Interneten. Ha valaki ma nincs az interneten, nincs weboldala, webshopja, az hatalmas bevételtől esik el.

 

Sokan vannak, akik kedvtelésből vagy üzleti célból blogolnak. Ők is online felületet használnak információik széleskörű eljuttatásához. Én is ezt csinálom nap, mint nap. Online építem a hálózatomat, pontosan azért, mert sokkal több emberhez tudok eljutni, mint a klasszikus hálózatépítési modellel, amikor az ismerőseimet, az ismerőseim ismerőseit hívom fel telefonon és próbálok személyesen beszélgetni velük.

 

Mi a célja azoknak, akik létrehoztak egy weboldalt, bemutatják cégüket, termékeiket, szolgáltatásaikat? A legfőbb céljuk, hogy minél több emberhez eljuttassák az információt! Hogyan tud ez sok-sok emberhez eljutni? Sokáig úgy gondoltuk, hogy ajánlás alapján, szájról-szájra adják az emberek az információt és így egyre több érdeklődője lesz weboldalunknak. Nyomtatott termékeken, szórólapokon itt szerepelnek az internetes címek, de a mai kor embere, főként a fiatalok nyomtatott dolgokat már ritkán olvasnak.

 

Melyik felületen lehet a legtöbb emberrel találkozni? A Facebook. Megdöbbentő nekem az, hogy az átlagember naponta több, mint három órát tölt a Facebook előtt. Így ez a felület nagyon jó lehetőség, hogy sok embernek adjunk át információt cégünkről, termékeinkről, szolgáltatásunkról. A Facebookon tudunk a leghatékonyabban hirdetni manapság, ha értünk hozzá. Mi a buktató? A Facebook tulajdonosai is üzletemberek, pénzt akarnak keresni és gyorsan rájöttek, hogy a vállalkozók itt akarnak ingyen hirdetni. Ennek megakadályozására folyamatosan változtatják a program algoritmusát, hogy szinte lehetetlen legyen ingyen hirdetni és ezért vegyük igénybe a fizetős reklám lehetőségeket.

 

Van-e hatékony módszer ahhoz, hogy ne fizessem rá a gatyámat is a Facebook hirdetésre és közben sok emberhez jut el az üzenetem? Igen van! A SEN online szoftvereket forgalmazó cég és az általa kínált programok elsősorban az online marketing munkát támogatják. Az egyik csúcs fegyvere a Reklámlink készítő szoftver, amit egymás között Linkelhető képkészítőnek hívunk. Mit tud ez a program? A bejegyzésed, a webshop terméked vagy a céged weboldalának linkját ágyazza be egy általad kiválasztott fotóba majd készít egy linket. Ha ezt a linket osztod mega Facebookon, a Google+-on nagyságrendekkel több látogatód érkezik az adott weboldalra. Nekem megnégyszerezte a blogom olvasói táborát! Nagyobb látogató szám, több hírlevél feliratkozó, emelkedő vásárló szám, növekvő bevétel. Ez a leegyszerűsített matekja a Linkelhető képkészítő hatékonyságának!

Ha érdekel, hogyan tudod megnövelni a weboldalad látogatottságát a legkedvezőbb áron a mai piacon, nézd végig a videót!

Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden és ingyen regisztrálsz, akkor kattints ide!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük