Hogyan élj hitel nélkül holnaptól?

A mai közbeszédben elég sok szó esik a hitelről. A napokban lehetett olvasni arról, hogy szigorítják a hitel felvételt. Rengeteget lehet hallani a kilakoltatásokról, a tartozások behajtásáról.

A napokban láttam ezzel a témával foglalkozó vicces fotót a Facebookon. Egy úriember egy szál alsó nadrágban állt egy bank pénztára előtt, fizetés után volt az úr, és a kezében volt egy cetli. A felirat a következő volt: Hurrá, kifizettem az utolsó részletet is a bankomnak! Ahogy a népi mondás is szól, az ingét és a gatyáját is a hitel törlesztésre költötte. Sajnos ezzel nincsen egyedül. Nagyon sokan sokkal több pénzt fizettek ki hitel törlesztésre, mint azt tervezték a szerződés kötésekor. A sok hitel károsult ellenére nem csökkent hazánkban a hitel felvételi kedv.
A napokban olvastam, hogy 2018. első félévében 43 milliárd forint személyi- és 83 milliárd forintnyi lakáscélú hitelt vettek fel honfitársaink. Szerintem hatalmas szám, főként a személyi hitel.

Mire vesznek fel az emberek hitelt és miért? Főként, mert megvannak a vágyaik és céljaik, és ezeket szeretnék minél hamarabb elérni. Mik ezek a nagyon fontos dolgok, amik megvalósításáért akár hitelt is felveszünk? Az egyik legnépszerűbb, amit sokan hitelre vesznek meg, az a lakás vagy ház. A magyar nép szeret a saját lakásában, házikójában lakni. Az átlagember szerint a bérleti díj az ablakon kidobott pénz. Inkább fizesd a banknak a havi részleteket, mert valamikor tied lesz a lakás.

Másik divatos dolog, amit hitelre veszünk, az autó. Ahogy nézegettem manapság ma már nincs olyan autó, amin nem lenne ott a hitel ajánlat, mekkora kezdő részlettel és mekkora havi törlesztővel lehet megvásárolni. Valamint ott van a sok ember nagy vágya a z utazás. Van olyan ismerősöm, aki úgy megy el nyaralni, kétévente a párjával, hogy hitelt vesz fel rá.

Mi lehet a megoldás? Gondolom Te is azért nézed ezt a videót, mert szeretnél megoldást az életedre. Neked is vannak vágyaid, vannak céljaid. Szeretnél egy új lakást vagy egy házat. Szeretnél új autóval furikázni. Szeretnéd nívós utazásokon kipihenni az év fáradalmait. Eddig, ezek megvalósítására valószínűleg nem volt megoldásod. Mi az átlagember megoldása ezekre a problémákra? A hitel felvétel. Elárulok egy nagy titkot, van élet a hitel felvétel nélkül is. Ezeket a célokat meg lehet valósítani hitel felvétel nélkül.

Én hasonlóan gondolkoztam bizonyos témákban. El nem tudtam volna képzelni, hogy úgy legyen új autóm vagy vegyek egy új lakást, hogy nem kell hozzá hitel. Most már megismertem azt a dolgot, amivel tudom, hogy az új autóm az nulla hitellel lesz meg, és azt is tudom, hogy az új lakásom vagy házam megvásárlásához nem kell majd hitelt felvennem.
Én tudom a titkot, hogy mi az a legális módszer, mit kell ahhoz tennem nap, mint nap, hogy ezeket a célokat, vágyakat el tudjam érni. Hogy el tudjak menni évente többször utazni, hogy új autóval furikázzak és legyen egy olyan lakásom, amilyet én szeretnék!

Ha érdekel a titok, a részletekért nézd meg a videót!

Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden és ingyen regisztrálsz, akkor kattints ide!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük