Hogyan keress 19.000€-t online munkával?

Egy kis közös gondolkodásra, elmélkedésre szeretnélek most meghívni. Tisztítsd ki a gondolataidat, próbálj csöndes helyre vonulni, és képzelj el egy ideális helyzetet! Hogyan változna az életed, ha holnap 19.000€-t kapnál?

Nem vagyok egy nagy mentalista, nem vagyok egy nagy gondolatolvasó, de biztos vagyok benne, hogy elég pozitívan megváltozna az életed. Rengeteg célodat és vágyadat tudnád megvalósítani ebből a pénzből. Honnan tudom? Nekem is pozitívan változna meg az életem ettől a 19.000€-tól. Sőt az ismerőseim és barátaim élete is pozitívan változna meg ettől a pénztől. A legtöbb magyar embernek pozitívan változna meg az élete ettől a 19.000€-tól.

Itt a megoldás! Ha jobb és pozitívabb életet szeretnék magamnak akkor az első lépés, hogy 19.000€ kerüljön a zsebembe minél hamarabb. Mi erre az átlagembernek a megoldása? Munkával sajnos ez nem érhető el. Ma az átlag munkavállaló kétmillió forintot visz haza nettóban. Ez azt jelenti, hogy napi 24 óra munkával lehet neki egy év alatt 19.000€-ja, ami hatmillió forint.

A másik nagyon jó megoldás a szerencsejáték. Bemegyünk a lottózóba és veszünk mindenből és várjuk a jó szerencsét. A jó szerencse meg nem jön. Nagyon kevés ember nyer így, mert annyira kicsi az esélye egy nagy nyereménynek, hogy nagyobb esélyed van arra, hogy beléd csap a villám.

Akkor most mi a teendő? Összeomlottunk és azon gondolkozunk, hogy mi lett volna, ha nyertünk volna a lottón vagy lett volna valahonnan 19.000€-m. Inkább azon gondolkozzunk, hogy mi a megoldás? Én is ezen gondolkoztam és képzeld el, találtam megoldást arra, hogy 19.000€ kerüljön a zsebembe egy éven belül. Sőt ez a megoldás, Neked is megoldás. Neked is, ha ugyanazt végig csinálod, mint én, akkor 19.000€ kerül a zsebedbe.

Érdekel hogyan?

A megoldást a SEN biztosítja. A SEN egy online szoftvereket forgalmazó cég, aki a leghatékonyabb módszert találta meg a szoftverei promotálására egy MLM hálózaton keresztül értékesíti termékeit. Miért jó online szoftvereket értékesíteni? A legnagyobb haszonnal lehet őket értékesíteni. Miért? Csak egyszer kerülnek pénzbe a cégnek. Amikor elkészítik a programozók a szoftvert, kész van, működő képes, leellenőrizték, cég kifizeti a munkát. A programot feltöltik egy szerverre és ettől kezdve már csak pénzt termel. Hogyan? Ma a legtöbb szoftver havi előfizetésű. A használó kifizeti a havi bérleti díjat, majd a programot letölti a szerverről. Nincsen gyártási költség, nincsen logisztika, nincsen postázás, nincsen semmiféle plusz költség a terméken.

Mit mond a SEN? Ha Te promotálod, hogy milyen jók az én termékeim, milyen jó jutalmazási rendszerem van, akkor én ezért a promocióért jutalmakat adok. Különböző jutalmakat ad a SEN, fix havi jövedelmet, utazást, új autó programot. Mindegyik külön divíziónál, más-más a jutalom.

Térjünk vissza a legfontosabbra, a 19.000€-ra! Hogyan lehet Neked 19.000€ a zsebedben egy éven belül? Első feladat, eldöntötted, hogy a SEN partnereként akarok 19.000€-t a zsebembe tenni egy éven belül. Ha ez az akaratod megvan, akkor a bejegyzés végén található link segítségével regisztrálj be a SEN csapatába! Ez a regisztráció ingyenes. Ez az első lépés. Enélkül nem érheted el a 19.000€-t. Felejtsd el azt, hogy aktív munka nélkül van eredmény. Pénzt csak munkával, sok pénzt csak kemény munkával tudsz megkeresni.

A második lépés, ha eldöntötted, hogy akarsz 19.000€-t keresni egy éven belül, akkor csatlakoznod kell a Hírlevélküldő rendszer promotálok csapatához!
Miért jó ez a hírlevélküldő rendszer? Hogyan tudod a segítségével a zsebedbe tudni a 19.000€-t egy éven belül? Milyen munkát kell elvégezned ezért a jutalomért? A válaszokat a videóban megkapod, nézd végig!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden és ingyen regisztrálsz, akkor kattints ide!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük