Hogyan legyen életed része fix jövedelem, utazás és új autó?

A napokban olvastam egy Facebook bejegyzést, ami felkeltette eléggé az érdeklődésemet. Röviden arról van szó, „Az élet túl rövid, élj merészen! Vedd meg, amire vágytál, rendeld meg a sütit, amit kívánsz, fizesd be az álom utazásod!”

 

Elég figyelemfelkeltő bejegyzés volt, de nagyon érdekesek voltak a kommentek. A kommentek nagy része arról szólt, 2persze már indulok is, de nincs rá pénzem.” Sajnos ez Magyarországon átlagos probléma. Az embereknek nincs arra pénzük, hogy a vágyaikat, céljaikat megvalósítsák.

 

Én is voltam hasonló helyzetben. A bakancslistámon mindig sok tétel szerepel. Volt egy időszak, amikor azt vettem észre, nem kell elővennem a tollamat, amivel pipálom ki az elért célokat. Önvizsgálatot tartottam. Megnéztem, hova jut az életem, ha nem változtatok semmit? Gondolatban kölcsönkértem a Vissza jövőben filmből az időgépet a professzortól, és előre mentem 5, 10, 20 évvel. Igazából én sem voltam boldog, mint Martin McFly a filmben. Elgondolkoztam. Ha nem változtatok az életemen, akkor nem lesz túl fényes a jövőm.

 

Hogyan tudom elérni a bakancslistámra felírt sok-sok célt? Mit kell ahhoz tennem? Természetesen változtatnom kell valamit. Plusz pénzt kell betennem a zsebembe, a családi kasszába. Mivel tudok plusz pénzt betenni? Egy plusz tevékenységgel. Nekem ez a plusz tevékenység az MLM. Az átlagembernek az MLM tudja megadni azt a lehetőséget, amivel a céljait és vágyait el tudja érni. El kezdtem foglalkozni egy MLM üzlettel. A leghatékonyabb módot választottam üzletem építésére, az online technikát, ami a tapasztalatom szerint nagyságrenddel hatékonyabb az offline módszernél. Mivel az online- hálózatépítés és marketing eszközeit széles körben a SEN forgalmazza, ezért népszerűsítem a SEN termékeit, üzleti lehetőségét.

 

Igazából nem a SEN termékeit akarom bemutatni az érdeklődő embereknek, hanem azokat a lehetőségeket, amit a SEN kínál, amivel a cég meg tudja változtatni akár a Te, akár az én életemet. Itt az első, a fix havi jövedelem. Hogyan változna meg az életed, ha holnaptól 450.000 forint fix jövedelmet kapnál? Ott hagynád a munkahelyedet vagy maradnál dolgozni? Folyamatosan három műszakban dolgoznál vagy keresnél egyműszakos munkahelyet? Ha ott hagyod a munkahelyedet mikor kelnél? Gondold el miként változik az életed, ha rendszeresen kapsz fix 450.000 forintot minden hónapban? Milyen problémáidat oldana meg ez az összeg?

 

Mit ajánl még a SEN?
Utazást, évente többször a pároddal a világ több pontjára utazhatsz el a cég költségén. Sőt, ha eredményes vagy egy év alatt egy új autóba is beülhetsz a SEN segítségével!

A részletekért nézd meg a videót!

Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden és ingyen regisztrálsz, akkor kattints ide!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük