Hogyan legyen norvég nyugdíjad online munkával?

Az egyik internetes gazdaságiportálon olvastam egy összehasonlítást, amelyben az Európa Unió országainak minimál nyugdíját hasonlították össze. Nem mennék bele, hányadik helyen áll hazánk és milyen szám áll a neve mellet. Inkább azon gondolkoztam el, hogy mely ország nyugdíjasa lennék szívesen, a realitásokat megtartva.

 

Ahogy nézegettem a táblázatot nekem a norvég minimál nyugdíj volt szimpatikus, ami 1600-1700€-s összeg, ami több mint félmillió forint. Ha a párommal fejenként ekkora nyugdíjat kapnánk, akkor terveink szerint egy nagyon szép, élményekben gazdag nyugdíjas napokat, éveket töltenénk el Mik is ezek a tervek? Legyen egy fix magas nyugdíj, évente többször tudjunk utazni, legyen egy szép kis családi házunk és legyen egy kényelmes, biztonságos, nem veterán autónk.

 

Szerintem Neked is vannak hasonló céljaid és vágyaid, akár mostani életeddel akár a nyugdíjas éveiddel kapcsoltban. Miért gondolom ezt? A legtöbb embernek ez a négy dolog, több pénz, utazás, autó, ingatlan, rajta van a bakancslistáján.

 

Én tudom, hogyan fogom ezeket a céljaimat elérni! Ezért kezdtem el egy olyan munkát, amit nap, mint nap végzek és beleteszem az időmet és energiámat. A kérdés az, hogy Neked van-e arra megoldásod, hogy egy ilyen örömteli, gazdag nyugdíjas éveket tudjál biztosítani magadnak és a párodnak? Ha nincs, kíváncsi vagy az én megoldásomra? Megmutassam az én megoldásom? Én szívesen megmutatom, de ahogy a mesében is, nekem is vannak feltételeim, hogy kinek árulom el, kinek mutatom meg, hogy én miként fogom megvalósítani ezeket a célokat és vágyakat.

 

Mik ezek a feltételek? Az első, hogy legyenek céljaid és vágyaid! A második, hogy döntsd el, hogy a céljaid megvalósításáért időt és energiát fektetsz be!
Aki elhiszi, hogy munka nélkül, valós gazdasági tevékenység végzése nélkül hatalmas jövedelmet tud legálisan felhalmozni, az nem az én cél közönségem, ők nem lesznek a partnereim. Csak úgy tudsz pénzt keresni, ha valamit leteszel az asztalra.

 

Nézzük egy kicsit a te életedet. Megvan a célod és megvan a vágyad. Akarsz érte tenni? Ha igen, akkor keress meg és kezdjük el a közös munkát! Megmutatom, hogyan lehet plusz fix jövedelmed, akár akkora, mint amit a norvég nyugdíjasok kapnak havonta. Megmutatom, hogyan lehet új autód, akár egy éven belül, illetve hogyan tudsz utazni évente akár többször is a Kanári-szigetekre, Ciprusra, Dubaiba.

 

Gondolkozz el azon, mi fog történni, ha nem változtatsz semmin? Mi lesz attól a pillanattól kezdve, amikor nyugdíjas leszel? Elárulom. Nem vagyok jóstehetség, de tudom milyen nyugdíjas éveid lesznek, ha nem változtatsz semmin. Amikor elmész nyugdíjba jobb esetben a jelenlegi jövedelmed felét, rosszabban a harmadát fogod megkapni nyugdíjként. Tudod ire lesz ez elég? Nem utazásra, nem új házra, nem új autóra. Két dologra lesz elég, ha tudsz spórolni, a napi étkezésetekre és a havi rezsire! Gondold el, a jelenlegi jövedelmed feléből vagy harmadából hogyan élnél meg ma?

 

Szeretnél változtatni, gazdag nyugdíjas éveket élni? Tud meg a részleteket a videóból!

Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden és ingyen regisztrálsz, akkor kattints ide!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük