Hogyan legyen végtelen a névlistád?

A legtöbb ember, aki hálózatépítéssel kezd el foglalkozni, azért teszi, hogy a céljait és a vágyait el tudja érni, ezzel az üzleti lehetőséggel. Én is ezért kezdtem bele ebbe az üzletbe. Az átlagembernek az MLM adja azt a lehetőséget, amivel megvalósíthatja régen várt céljait és álmait.

Mi az első lépés, amit a hagyományos hálózatépítési modellben meg kell tenni? Névlistát írni. Leülünk, valaki a szponzorral valaki egyedül, és el kezdjük írni az ismerőseinket. Felírjuk a barátainkat, ismerőseinket, akikkel óvodában, iskolában jártunk együtt, akikkel katonák voltunk, akikkel együtt szültünk, akikkel együtt dolgoztunk és hosszan lehet folytatni a sort, honnan meríthetünk neveket a listánkra. A tapasztalatom az, hogy az átlag hálózatépítő száz-kétszáz fős névlistát ír. Elég vagy nem elég? A rossz hír, hogy ez nem elég, mert a nagy célok eléréséhez sok embert kell megszólítani. Az egyik gyémánt vezető tapasztalata szerint ötszáz emberrel kell legalább leülni beszélgetni a gyémánt szint eléréséhez.

 

Miért fogynak el gyorsan az emberek a névlistáról? A telefonálás kapcsán, a szponzorunk tanácsa ellenére, szelektálunk. Különböző okok miatt nem mindenkit merünk felhívni. Ennek okán a legtöbb MLM-s azzal küzd, hogy egyszer csak elfogy a névlistája és akkor hogyan tovább? Körül néz, honnan kellene embereket szerezni, hogyan kellene további emberekhez eljuttatni az üzleti tervet, mert még nem sok célomat valósítottam meg és szeretnék tovább lépni. Valós probléma, valós félelmek, van-e rá megoldás?

 

Igen, van! Felteszek egy kérdést és komolyan válaszolj rá! Ha mutatok Neked egy olyan eszközt, amely nap, mint nap bővíti a névlistádat. Amellet, hogy bővíti a névlistádat, olyan emberek kerülnek fel erre a listára, aki pénzt akar keresni, plusz jövedelmet szeretne, aki tenne is a céljai elérésére, nemcsak vágy van benne, hanem akarat és tettre készség, nincsenek kifogásai, csak építő kérdései vannak, ami előbbre viszi az üzletedet, és hatékonyan tudsz vele együtt működni. Szükséged lenne-e egy ilyen eszközre, amellyel naponta bővül a névlistád elkötelezett, MLM üzletet építeni szerető emberekkel?

 

Ha igen, itt a kezedben a megoldás! A megoldás az online hálózatépítés. Nekem ez volt az egyik ok, amiért online hálózatépítésbe kezdtem. Én is megírtam a százötven fős névlistámat, én szelektáltam belőle az időpont egyeztetés alkalmával, és általában 20-40 embert hívtam fel, hogy üljön le velem egy kávéra vagy jöjjön el egy bemutató előadásra és a nagy része az embereknek sajnos nemet mondott. A pár érdeklődőből lett néhány vásárló és pár üzletépítő. Nem voltam nagyon hatékony!

 

Mit tapasztalok az online hálózatépítés során? Itt csak olyan emberek keresnek meg, aki akar valamit. Akarja használni azokat a szoftvereket, amiket népszerűsítünk. Akarja használni, mert látja, hogy hatékony eszközök és meg akarja növelni a blogja, a webshopja vagy a weboldala látogatottságát. Vagy olyan ember keres meg, aki eldöntötte, hogy szeretne plusz fix jövedelmet, akár 450.000 forintot is, szeretne egy év múlva egy új autóba ülni, szeretne jövőre több helyre elutazni a párjával a cég költségén esetleg szeretne venni egy új lakást vagy házat. Csak ilyen határozott és elkötelezett emberek keresnek meg amióta online hálózatépítéssel foglalkozom.

 

Miért ilyen hatékony az online hálózatépítés? Miért biztosít ez a módszer Neked folyamatosan bővülő, nagy üzleti potenciállal rendelkező névlistát? Ha érdekel a válasz nézd meg végig a videót!

Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden és ingyen regisztrálsz, akkor kattints ide!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük