Hogyan lehet egy 9 milliós új autód 500€ indulással kockázat mentesen akár karácsonyig?

Képzeld el, hogy ott ülsz a kedvenc márkakereskedőd várójában és már csak percek választanak el attól, hogy átvehesd az új autódat. Egy 1/1 tulajdonban lévő saját autót, amin nincs hitel, nem kell törleszteni utána egy fillért sem és legalább 7 millió forintba kerül.

Hogy lehet tied ez a pillanat?

Ha részt veszel a Freedom most induló Auto Store programjában.

Miről is van szó?

Ha megfelelsz a feltételeknek vásárolhatsz Auto Store unitot, unitokat, ami, amik, ha dolgozol vele, építed a hálózatod, és a unitod kifutott, akkor megkapod a jogot, hogy vedd meg magadnak a saját autódat legalább 7.000.000 forintért, de akár 9.000.000 forintért is!
Hogyan vehetsz részt ebben a programban?
– Freedom tagnak kell lenned, hanem vagy az, csatlakozz.
– Mind az első, mind a második Freedom 3.0 osztályban kell lenned 1-1 unitnak.
– Legyen legalább egy Auto Store unitod.

Ha még nem vagy tag, akkor ezeket a feltételeket akár 500€-val teljesíteni tudod és a jó hír, hogy az összes unit ellenértékét, levásárolhatod a Zamnia webáruházban, így kockázatmentesen tudsz elindulni az új autódért!

Új autó hitel, önerő nélkül akár karácsonyra? Itt van életed lehetősége!

Hogyan lesz egy 318€-s unitból egy hét millió forintos új autó?

Mi az a vissza nem térő ajánlat, amivel ha élsz szeptember 10.-ig, akkor nem 7, hanem 9 milliós autót gurithatsz ki, akár karácsonyig a kedvenc márka kereskedésedből?

Ha érdekelnek a részletek, nézd végig a videót, mert elmesélem részletesen!

A választás a Te kezedben van! Most meg tudod változtatni az életed egy nagyon jól működő rendszerrel amihez extra bónuszként kapod, hogy a sikeres vezetők aktívan építik a unit hálózatodat.

Amúgy is kivételes helyzetben vagy, hogy most láthatod ezt a videót. A nagyon különleges időzítés miatt. Nézd meg ezt a videót, de féltétlenül javaslom neked, hogy nézd meg a prezentációt is a teljes megértés miatt.

Miután megnézted a videókat, keress meg és elmondom neked, hogy hogyan tudod te is néhány hónap alatt megoldani az anyagi problémáidat!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Sövegjártó Zoltán
Star leader
Tel.:+36 70 434 8180

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük