Hogyan négyszereztem meg weboldalam látogatottságát két hét alatt?


Egyre több cég, egyre több vállalkozó, egyre több üzletépítő használja az Internetet a cégének, szolgáltatásának az üzletének a népszerűsítésére. Én is így vagyok ezzel. Én online építem a hálózatomat, nekem nagyon fontos, hogy az Interneten tudok dolgozni. Blog bejegyzéseket készítek, és ezt próbálom minél több embernek eljuttatni.
Melyik a legjobb csatorna ahhoz, hogy a legtöbb emberhez jusson el az információ? Természetesen a Facebook!

Miért a Facebook? Azért, mert az emberek ezen lógnak éjjel-nappal. Van egy statisztika, hogy az átlagember, több mint három órát tölt a Facebookon. Így ott kell népszerűsíteni magamat, a vállalkozásomat, az általam kínált lehetőséget, ahol a legtöbb ember van.

Sajnos nem olyan egyszerű a Facebookon népszerűsíteni termékeket, szolgáltatásokat. Miért? A Facebook is rájött erre a dologra és egyre kevesebb emberhez juttatnak el egy-egy bejegyzést. Például egy magánemberi, nem üzleti, bejegyzést sem küld el minden ismerősnek. Általában az ismerőseid 10%-a látja a bejegyzéseidet, az üzleti információkat ennél jóval kevesebben.

Milyen technológiával építem online a hálózatomat? Elkészítek egy bejegyzést, ezt felteszem a blogomra. Ezt az oldalt próbálom népszerűsíteni a Facebookon. Hogy csináltam ezt régebben? Írtam négy-öt soros reklámszöveget, amivel fel tudom kelteni az érdeklődésedet, majd alá betettem a linket, amivel eljutsz a cikkhez. Ezt bemásoltam a Facebookra és bejegyzésként megosztottam az ismerőseimmel, barátaimmal. Mi történt ekkor? A Facebook egy nagyon okos program, látta, hogy van a bejegyzésben egy link. Magánszemélyek nem szoktak betenni linket a posztjaikba, ezért tudja az FB, hogy ez egy üzleti bejegyzés. Így jóval kevesebb emberhez juttatja el. Amikor integrálja a linket csak a weboldalról lehet a bejegyzéshez képet választani. Egy blog képei nagyon nem változnak. Választhatom az oldalam fejlécét, az egyik bannernek a fotóját vagy a saját fényképemet, mert az is megjelenik a cikkben. Ez így elég unalmas.

Mi alapján kattintanak az emberek egy bejegyzésre? A fotó alapján. A fényképet nézi és nem a címet vagy ajánlót. Ha ugyanazt a fotót látja, úgy gondolja, ezt a cikket már olvastam és tovább görget. Mi lesz ennek az eredménye? Egyre kevesebb látogató érkezik az oldalamra. Ezen változtatni kell!

Mit tudok változtatni? Az egyik, hogy elfogadom a Facebook hirdetési modulját, aki azt mondja, X ezer forintért több ezer emberhez juttatja el a bejegyzésemet. Én most nem akarok ennyi pénzt költeni hirdetésre. Keresnem kellet egy olyan szoftvert, amivel népszerűsíteni tudom a blogomat a Facebookon, növelni a látogatottságát az oldalamnak, bejegyzéseimnek!
Megtaláltam ezt a szoftvert! Hol találtam meg? A SEN kínálatában. Ez a szoftver jelenleg az egyetlen, amellyel folyamatosan tudod növelni a Facebook bejegyzéseid olvasottságát.

Mi ez az eszköz? A Reklámlink készítő program. Hogyan működik ez a program? Megvan a blog bejegyzésem, és népszerűsíteni akarom a Facebookon. Keresek egy képet, amire szerintem sok ember fog mozdulni. Ezután meg adok egy címet. Itt jöhet a kreativitás, mert nem kell a címnek azonosnak lennie a blog bejegyzés címével! Majd beágyazom a cikkem linkjét a szoftverbe. Egy gombnyomás és elkészült a reklámlink. Amit, ha megosztom a Facebookon, akkor látsz egy nagy fotót, alatta egy címet és ha a képre kattintasz, akkor már a blog bejegyzéshez vezet a link. Valószínűleg ezt a videót is úgy nézed, hogy ezen a folyamaton végig mentél.

Mennyire eredményes ez a program? Megnégyszerezte két hét alatt a weboldalam látogatottságát! Ez a legnagyobb eredmény, ez a legfontosabb paraméter egy online dolgozó embernek. Minél magasabb a látogatottság, annál többen iratkoznak fel a hírlevélre és egyre több ember keres meg, hogy szeretne ezzel az üzleti lehetőséggel élni vagy szeretné használni ezt a szoftvert a saját üzletének, termékének népszerűsítésére. Ez az egyik titka a reklámlink készítőnek, hogy cég függetlenül lehet használni! Akár webshopod van, akár egy másik MLM hálózatot építesz online, tudod használni ezt a programot! Nem kell ahhoz a SEN üzletét építened, hogy használd ezt a hatékony megoldást az online üzletépítésedhez.

Ha online akarod népszerűsíteni a vállalkozásod, erre a szoftverre szükséged van! Mennyire lenne nagyobb a forgalmad, ha duplájára növekedne a weboldalad látogatottsága?

Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden és ingyen regisztrálsz, akkor kattints ide!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük