Hogyan tehetsz szert akár egy Combino villamosra a Zamnia-n keresztül?

Sosem voltam ilyen biztos valamiben…

de nem tudom, hogy Te is tudod-e a konkrét információkat ebben a témában.
Azt gondolom, hogy elég nagy tévedésben vagy a webáruházakkal kapcsolatban és pontosan ezért, mert nincs elég infód, nem döntöttél még a mellett, hogy csatlakozz a FreedomXpress családjához és így részesedj a most induló Zamnia webáruház forgalmából, akár három különböző módon is.

Mi lehet a fél információd?

Gondolom, főként, ha már nem először nézed a videóimat, már eléggé foglalkoztat, hogy jó lehetőség-e egy webáruház projektben részt venni. Biztos vagyok benne, hogy el kezdtél utána nézni, milyen árukínálattal rendelkeznek az online boltok és ebből általánosítottál.
Miért lenne nekem jó üzlet, hogy van Zamnia ajánlói linkem? A webáruházak csak műszaki cikkeket árulnak. A barátaim, ismerőseim pedig biztos nem fognak hetente, havonta venni hűtőt, mosógépet, TV-t. Lehet, hogy jövőre lecserélik páran a TV-jüket az olimpia miatt, de ha arra várok, nem sok bevételem lesz az ajánlásból, ez nem az én üzletem.

Tévedsz, ha ezt gondolod

Ha a többi webáruház kínálatából indulsz ki, akkor téves úton jársz. Mi az a termék csoport, amire havonta a legtöbbet költesz? Ez nem más, mint az élelmiszer és a háztartási vegyi cikkek. Szoktál-e azon gondolkozni, hogy ha elfogyott a mosószer, akkor kell-e venni újat? Nem. Gondolkozol-e azon, amikor elfogy a fogkrémed, veszel-e újat? Nem. És folytathatnám hosszan a sort. Ezekre a termékekre, élelmiszer, háztartási vegyi cikkek, szakmai nevükön az FMCG termékekre folyamatos igény van, nemcsak a Te, hanem barátaid, ismerőseid családjában is.

Mosószert is a Zamniától

Miért fontos ez? A Zamnia áruházban ezeket a termékeket is meg tudod venni, és tudod ajánlani. Kicsit változott a képed az egészről? Ma a legnagyobb fejlődést a webáruházak kínálatában az FMCG termékek eladása jelenti. Gondold el, nem véletlen, hogy TESCO és az Auchan is elindította webáruházát és a többi cég, az Aldi, Lidl is erősen gondolkozik ezen a lépésen.
A Zamnia nem gondolkozik ezen. A Zamnia megkötötte a szerződést hazánk egyik legjobb nagykerével, aki az FMCG termékekkel fogja ellátni a vásárlóinkat.

Vagy így szeretsz vásárolni?

Elfelejthetem a nagy bevásárlást

Egy pasinak mi a legjobban időt rabló tevékenység az életében? A nagy bevásárlás. Nekem is. A párom összeírja a nem rövid bevásárló listát és én elmegyek beszerezni a termékeket. Nem tudom te hogyan vagy ezzel, de nekem a mosószer, öblítő, fogkrém, tisztítószerek megvásárlása nem nagy vásárlói élményt nyújt. Rengeteg időm megy el vele, rengeteg őrült ember között tologatom a bevásárló kocsim. Soha nem találok semmit, mert mindig átrendezik az áruházakat. A végén hosszú percekig, tíz percekig állhatok a sorban a kasszánál.
Ki szereti ezt? Én nem. De novembertől mosolyogva fogom elvégezni ezt a bevásárlást, mert leülök a gép elé, rákattintok az ajánlói linkemre, kiválasztom a listán szereplő termékeket, kifizetem bankkártyával és várom, hogy hozza a futár a a csomagot. Időt, energiát és pénzt spóroltam és tudom, nem kevés barátom, ismerősöm fogja ugyanezt tenni az én ajánlásommal és abból további pénzt keresek.

Hogy kerül a Combino a Zamniához? Nézd mega videót a részletekért!

Tovább is van, mondjam még?

A kérdés csak annyi, hogy te mit veszel ki ebből a lehetőségből.

Ezen kívül még rengeteg lehetőséget nyújt a Zamnia számodra. Európa minden lakosa tud itt vásárolni, mert már megvan az német és spanyol partner, aki kiszolgálja a nem hazai vevőket, sőt a Combino villamos is hamarosan kapcsolatba lép a Zamniával.

Ha érdekelnek a részletek, nézd végig a videót és ha kérdésed van, keress nyugodtan a lenti telefonszámon!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük