Hogyan utazz ingyen a Kanári-szigetekre?

Hol szeretnél most szívesebben lenni? A lakásodban a nappaliban vagy a dolgozó szobádban ülve a számítógépeden vagy a laptopodon nézve ezt a videót, ami szerintem nagyon jó program vagy a Kanári-szigetek egyik menő szállodájának a kertjében az úszómedence mellet hűsítő koktélt kortyolgatva?

 

Nem vagyok gondolatolvasó, nem vagyok mentalista, de szerintem az emberek többsége a Kanári-szigeteki pihenést választaná ebből a két lehetőségből! Én is. Miért aktuális nekem ez a kérdés? A SEN, amely üzletét építem, egyik divíziójának a jutalma, hogy különféle helyekre lehet elutazni. Az egyik ilyen út a Kanári-szigetekre szól és azok az eredményes és sikeres kollégák, akik kvalifikálták magukat erre az útra, épp a Kanári-szigetek egyik menő szállodájának a kertjében az úszómedence partján hűsítő koktélokat kortyolgatnak a cég költségén.

 

Gondolom felcsillanta szemed a lehetőségre. Amikor felcsillan a szeme az embernek ezekre az információkra, lehetőségekre, célokra rögtön jönnek a kifogások is. Én nem vagyok olyan, hogy egy ilyen üzletet felépítsek. Az én ismerőseim nem olyanok, hogy meglássák a lehetőséget, hogy milyen jó lenne jövőre úgy nyaralni, hogy a cég álja a költségeket. Nekem erre nincsen időm. Én nem vagyok olyan, hogy a barátaim és ismerőseimen keresztül jussak el a Kanári-szigetekre. Nekem erre az üzletre nincsen pénzem. Ha a családban még egyszer meghallják, hogy MLM, akkor nekem végem. Valós félelmek és problémák.

 

Tudom, mert én is átmentem ezeken. Nekem is többször eszembe jutottak ezek a gondolatok és gondolkoztam, hogy mi lehet a megoldás? Hogyan tudom én elérni azt, hogy a Kanári-szigeteken nyaraljak egy jutalom úton a párommal. erre egy kettő az egyben megoldást találtam. Online építeni a SEN üzletét.

 

Miért a SEN? A SEN online szoftvereket forgalmaz, amik alapvetően az online marketing munkát támogatják. A szoftvereknek és főként az online szoftvereknek a legjobb tulajdonsága, hogy nagy haszonkulcs van rajta. Ha már nagy nyereségre tesz szert, a SEN visszaoszt azoknak, elég nagy arányban, akik az üzletet hozták, a hálózatépítőknek. Hogyan jutalmazza a hálózatépítőit a SEN? Fix havi jövedelmet tudsz elérni, akár 462€-t, akár ennek a háromszorosát is, új autóba ülhetsz akár egy éven belül, utazhatsz a cég vendégeként, illetve hamarosan indul egy olyan program, amivel akár az új lakásodat is megteremtheted a SEN segítségével. Ez a négy dolog mindenkinek a bakancslistáján rajta van, így hatékonyan lehet építeni az üzletet.

 

Mivel tudom növelni a hatékonyságomat? Ha online építem az üzletemet! Az én félelmeim is, amit a bejegyzés elején említettem, akkor merültek fel, amikor hagyományos módszerrel, névlista, telefonálás, személyes megbeszélés…, építettem az üzletemet. Nem voltam ebben az üzleti modellben hatékony. Az egyik oka ennek, hogy nem volt rá elég időm, hogy tudjak az üzlettel foglalkozni. Az idő hiányába nem tudok olyan sok emberhez eljutni az üzleti ajánlatommal, hogy dinamikusan épüljön a hálózatom.

 

Mi lett a megoldás, hogy kevesebb időben sokkal több emberhez jussak el, mint a hagyományos hálózatépítés során? Az online hálózatépítés! Ha érdekelnek a részletek nézd meg végig a videót!

Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden és ingyen regisztrálsz, akkor kattints ide!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük