Itt az aranyhal, teljesíti 3+1 kívánságod


Gyerekkorom egyik legkedvencebb meséje Az aranyhal és az öreg halász. Nem tudom mennyire emlékszel rá, Neked hányszor mesélték a szüleid, a történetet röviden felvázolom Neked.

Van egy öreg halász, aki nagy szegénységben él a tengerparton. Nap, mint nap megy ki halászni, egyre kevesebb zsákmánnyal tér haza. Van olyan napja, amikor semmit sem fog. Rendszeresen kimegy halászni, hátha ma lesz a szerencsés napja, amikor egy nagyobb fogással tud hazatérni. Ahogy halászik, húzza a hálóját, érzi, hogy van benne hal. Amint húzza kifelé megcsillan a hálóban az aranyhal. Gondolkozik az öreg halász, hogy megjött a szerencse, ezt az arany halat jó pénzért tudom eladni a szomszéd gazdag úrnak. Kihúzza hálót, benne fekszik az arany hal. Kiveszi a hálóból, amikor megszólal az aranyhal.
– Kedves halász, ha most engem visszaengedsz a tengerbe, akkor három kívánságodat teljesítem- mondta az arany hal.
A halász visszaengedte az arany halat, a hal pedig betartva ígéretét, teljesítette a halász három kívánságát.
Ettől kezdve bőségben és gazdagságban élt a halász élete végéig.

Sok ember keresi, várja az arany halat vagy a csodalámpát, amit csak ha megdörzsölünk, a benne lakó dzsinn teljesíti a kívánságainkat.
Nagyon sok kívánsága van az embereknek, amit szeretnének, ha teljesülne, de a legtöbb embernek, de három plusz egy kívánság mindenkinél azonos.

Mi az a négy kívánság, ami a legtöbb ember bakancslistáján szerepel?
1. Plusz pénz.
2. Utazás
3. Új autó
4. Új lakás vagy új ház

Honnan lehet tudni, hogy ez a négy dolog a legtöbb ember kívánság listáján szerepel?
Onnan, hogy ezeknek a céloknak a megvalósítására képesek az emberek hitelt is felvenni. Mi lehet nagyobb vágya egy embernek, amit csak úgy ér el, hogy hitelt vesz fel rá? Ezek a legnagyobb vágyak!

Megvalósulhatnak-e céljaim hitel nélkül, azaz tényleg megtalálhatom az arany halat?
Kerestem egy lehetőséget és megtaláltam! Én egy arany hal képében találtam meg ezt a lehetőséget. Ezt az arany halat úgy hívják, hogy SEN. A SEN az az üzleti lehetőség, ami az elhangzott 3+1 kívánságot teljesíti az eredményes, szorgalmas üzlettársainak.

Plusz pénz! Ha időt és energiát teszel az üzlet építésbe, teljesítesz egy bizonyos szintet, akkor akár 462 €-t is kifizet Neked a cég. Ha ezt az eredményt havonta megismétled, akkor havonta kapod meg ezt az összeget.

A SEN-nek van olyan üzletága, ahol jutalom úton vehetsz részt. Itt is választhatsz. Vagy a cég által felajánlott utakra mehetsz el a pároddal, idén Tenerife, Ciprus, Bulgária, Dubai és egy Földközi-tengeri hajó út volt a kínálatban. Vagy kiválasztasz egy szimpatikus utat valamelyik utazási irodában és a cég kifizeti Neked.

Új autó
A SEN egyik üzletágában, ha Te felépítesz négy csoportot, akkor első körben 15.000€ értékű autót kapsz három év használatra a cégtől, amibe csak tankolnod kell, de ehhez is hozzájárul a cég.

Jelenleg ezt a három kívánságodat tudja a SEN teljesíteni.
Ennyit megér Neked, hogy teljesülnek a kívánságaid, hogy foglalkozol a SEN-nel?

Döntsd el, mennyire fontosak Neked ezek a célok!
Nézd meg van-e időd és energiád, hogy megvalósítsd ezeket a célokat!
Teszel-e azért, hogy elérd a céljaid? Dolgoznál-e azért, hogy megvalósuljanak az álmaid? Tennél-e azért, hogy jövőre több helyen nyaralj? Tennél.e azért, hogy egy év múlva egy új autóba üljél be? Tennél-e azért, hogy egy év múlva kapjál 462€ jutalékot?

Ha IGEN, akkor keress!

Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden és ingyen regisztrálsz, akkor kattints ide!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük