Itt az online marketing titkos fegyvere, ami megnégyszerezi a látogatottságodat!

Mai világunkban már elengedhetetlen, hogy ha van egy üzleti vállalkozásod, valamilyen üzleti tevékenységed, akkor jelen kell lenned az interneten. én is így vagyok ezzel, a legtöbb információt az internetről szedem össze, ha pénzt akarok vagy kell költenem. Szeretnék valamit venni, az első dolgom, hogy megnézem a neten, mit lehet tudni arról a termékről, milyen vélemények vannak róla, milyen paraméterei vannak, van-e róla teszt. Évente többször utazunk a párommal és ezeket az utakat is mindig interneten választjuk ki. Nyugodtan mondhatom, ha nem vagy jelen az interneten a vállalkozásoddal, akkor jelentős vásárló közönségtől esel el.

 

A Facebook is jelentős platform, ahol jelen kell lennie az eredményre éhes vállalkozóknak. Ma az emberek többsége több mint három órát tölt fent a Facebookon, tehát ha nem vagy jelen a Facebookon, akkor lemaradsz. Hogyan tudsz jelen lenni hatékonyan a Facebookon? Az utóbbi időben mindenki megtapasztalta, akár magánszemély, akár vállalkozó, akár online üzletépítő, hogy a Facebook nem támogatja azt, hogy Te minél több emberhez eljuttasd az információd. Mit tapasztalt a legtöbb ember? Feltett egy képet a családi grill partiról és előtte az ezer ismerőséből 158 like-olta, most pedig csak 40-50. Sokan azt gondolták elsőre, hogy veszítettek a népszerűségükből pedig csak a Facebook változtatja folyamatosan az algoritmusát.

 

Ez a folyamatos algoritmus változás főként azokat zavarja, akik üzleti céllal is jelen vannak a Facebookon. Főként az online hálózatépítők keseregnek, akik a közösségi oldal segítségével szeretnék eljuttatni a kínálkozó lehetőséget, amit cégük ajánl, hatalmas tömegeknek. Természetesen a webshoppal és weboldallal rendelkező cégek is nagyobb népszerűséget, ismertséget szeretnének elérni ezen a platformon.

 

Hogyan juttattam el eddig én, mint online hálózatépítő, az információmat hozzád? Van egy értékesítési csatornám, ami az online marketingem alapja. Ha kíváncsi vagy ez mit takar, keress nyugodtan és megmutatom! Van egy blogom, amire rendszeresen készítek blog bejegyzéseket, mint ez, amit most nézel. Hogyan lesz sok olvasom? Úgy, hogy interneten és Facebookon minél több érdeklődőhöz juttatom el a bejegyzésem linkjét. A folyamatos munka során azt tapasztaltam, mint sokan, ez biztos senkit nem érdekel, mert nagyon kevesen nézik meg, nagyon kevesen reagálnak rá. Az igazság nem ez! A pár soros felhívó reklámszöveget és a bejegyzésem linkjét osztottam meg nap, mint nap. Ha egy bejegyzésben link van, akkor a Facebook üzleti témájú bejegyzésnek minősíti és kevesebb olvasóhoz juttatja el.

 

Mit tudok csinálni, hogy népszerűsítsem a blogomat? A Facebook rafinált. Rögtön felajánlja, hogy hirdetés segítségével több ezer emberhez juttatja el a bejegyzésemet, természetesen nem ingyen. Értem, de egy kezdő hálózatépítő vagy vállalkozó nem biztos, hogy sok pénzt szeretne elkölteni Facebook hirdetésekre.

 

Ezt az igényt a mi cégünk, a SEN is felfedezte, hogy az emberek egyre több emberhez szeretnék eljuttatni facebookos bejegyzésüket. A SEN olyan cég, aki online marketing szoftvereket fejleszt és forgalmaz. Felmerült az igény, hogy kellene egy olyan eszköz, amellyel Facebook fizetős hirdetés nélkül el lehet juttatni információt sokkal több emberhez, mint eddig!

 

Ha érdekel, hogy milyen megoldást kínálunk, amit én is aktívan használok és amely segítségével megnégyszereződött a weboldalam forgalma az elmúlt időben, akkor kattints a videóra a részletekért és nézd végig! Egyet elárulok, más cég nem árul ilyen terméket, ez egy egyedi konstrukció!

Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden és ingyen regisztrálsz, akkor kattints ide!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük