Miért bízhatsz 1000%-ban a Zamnia tulajdonosaiban?

Gondolom feléd is nap, mint nap érkeznek a jobbnál jobb üzleti ajánlatok. Nehéz a választás a hatalmas kínálatból. Minden ember más, Te is, én is, és más-más szempontokat mérlegelünk, amikor meghozunk egy döntést, milyen vállalkozásba kezdünk, melyik partner céget választjuk munkánkhoz. Sok-sok szempont van, de egyben biztos vagyok. A te listádon is első helyen szerepel, mint nekem is, hogy megbízható legyen a partner cég, megbízhatóak legyenek a cég tulajdonosai, vezetői. Ez ugyan olyan alapvető kritérium, mint amikor megkérdezem a barátaimat, ismerőseimet, melyik a legfontosabb tulajdonsága egy lábbelinek. Mindig egyöntetű a válasz. Kényelmes legyen.

Világhírű partner cégek nem játszanak akárkivel

Tesco, OMV, Booking.com, Wasabi és hosszan sorolhatnám a sort. Ezek azok a partner cégeink, akiknél a Start csomagod értékének dupláját kedvezményként el tudod költeni. Miért fontosak ezek a cégek? Nemcsak azért, mert biztosan nem bukod el a kezdőcsomagod árát, hanem azért, mert ezek a cégek nem adnak válogatás nélkül kedvezményeket. Csak kopogtass be a Tesco ajtaján és kérj tőlük vásárlási kedvezményt. Ekkor meg tudod, milyen átvilágítási procedúrán ment keresztül a FreedomXpress, hogy ott kedvezményesen vásárolhass, ha tagja vagy a csapatnak. Sem nekem, sem neked nincsenek olyan jogi, közgazdasági, pénzügyi szakembereid, tudásod, akikkel leellenőrizték a céget, mielőtt szerződés kötöttek vele. Ugyan ilyen procedúra előzte meg az összes szerződés kötést. Gondolj csak bele. Milyen presztízs veszteség lenne ezeknek a multicégeknek, ha egy nem valós, kamu céggel szerződne?

Az OMV megbízhatósági tesztjén átment a cég

Szerinted a Vodafone rá van szorulva, hogy komolytalan társaságoknak, komolytalan cégeknek közel 50% kedvezményt adjon? Szerintem nincs rászorulva. Képzeld el, nálunk a legkedvezőbb a Vodafone-s telefon csomag, 4.590 forint a korlátlan beszélgetés plusz 7 GB net. Ennek a csomagnak a hivatalos ára 9.900 forint bármely Vodafone üzletben a köznépnek. Csak a FreedomXpress tagjai kapják meg ezt a nagy kedvezményt.
Ha a Tesco, az OMV, a Booking.com, a Vodafone bízik a cégben, Te bízhatsz benne?

Hirdethet egy komolytalan cég villamoson?

Őszintén, egy komolytalan cég, aki mögött nincs valós gazdasági tevékenység hirdethet Budapest legjelentősebb villamosain? Szerintem nem. November elején indul a Zamnia webáruház beharangozó reklám kampánya. Combino villamos, 1-es villamos fog Zamnia színekbe öltözni teljes szélességében-hosszúságában és sok-sok óriás plakát is hirdeti, hogy megnyitottunk. Hallottál már olyan cégről, aki le akarja nyúlni a pénzed és előtte 30-40 millió forintot költ hirdetésre, több száz milliót fejlesztésre. Én nem. Gondolkoztál már azon, hogy a BKK leellenőrzi-e, milyen cég hirdetése fog megjelenni a járművein? Szerintem igen. Gondolod nem megbízható cégnek biztosítja ezt a reklám felületet?
Ha a BKK bízik a cégben, Te bízhatsz benne?

Nem mindenki hírdethet a Combino, csak megbízható cégek

Egyéves cég hatszáz fős rendezvény

Sokszor mondják sokan nem tévedhetnek. A cég október közepén ünnepli az egyéves születésnapját, a Zamnia webáruház csak két hét múlva indul és a november eleji rendezvényünkön már 600-an leszünk. Sőt a jegyek egy hónappal hamarabb elfogytak a tervezetnél. Gondolkoztál azon, milyen cég, milyen cégvezetés, milyen ajánlat, milyen lehetőség tud ennyi embert megmozgatni? Annyit elárulok, hogy a hó elején egy barátom büszkén újságolta, hogy az ő cégük 5 éves születésnapját egy 500 fős rendezvényen ünnepelték meg.

Hatszáz fős rendezvény az igazi megbízhatósági bizonyíték

Melyik mögött van jobb lehetőség? 500 fő 5 év alatt vagy 600 fő egy év alatt?

Ha ennyi ember bízik a Zamnia, a FreedomXpress vezetőiben, Te bízhatsz bennük?

Ha érdekelnek a részletek, nézd végig a videót és ha kérdésed van, keress nyugodtan a lenti telefonszámon!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük