Miért építik egyre többen online az üzletüket?

Az utóbbi időben egyre több ember kezd MLM vállalkozásba és ezeknek az embereknek e nagy része online szeretné építeni az üzletét. Én is az ő csoportjukat erősítem, én is online építem az üzletemet. Elsősorban azért, mert a leghatékonyabb módszernek gondolom és az én időbeosztásomhoz sokkal simulékonyabb, mint a hagyományos üzletépítés.

 

Mit is kell tenned, ha Te úgy döntesz, hogy holnaptól online akarom a hálózatomat építeni? Első és legfontosabb, hogy tud meg a felsővonaladtól, a cégedtől, hogy egyáltalán engedik-e, támogatják-e ezt a tevékenységet? Ma még van nagyon sok olyan cég, aki nem szívesen látja a marketing eszközei között az online marketinget. Tud meg, hogy a Te céged támogatja- ezt a munkát! Ha nem, keress olyan céget, aki igen!

 

Én is hasonló cipőben jártam. El kezdtem építeni az online üzletemet. Épp termőre fordult a befektetett munka, amikor megváltozott az ÁSZF és korlátozták az online kommunikációt, marketinget. Nem adtam fel, céget váltottam. Olyan cég mellett tettem le a voksomat, aki biztos, hogy támogatja az online kommunikációt, mert az online marketing leghatékonyabb szoftvereit fejleszti és forgalmazza.
Ha érdekel, melyik ez a cég keress és megbeszéljük a részleteket!

 

Miért gondolom, hogy hatékony az online hálózatépítés? Nem gondolom, hanem konkrét adataim vannak róla. Miért népszerű? Mert sok embernek van rá igénye! Megnéztem, a Google-nek van egy Kulcsszó készítő alkalmazása,   ebben meg tudod nézni, hogy egy adott kulcsszó, mennyire népszerű? Beütöttem az „online pénzkereset” és az „online munka” kifejezéseket. Megdöbbentem. A legmagasabb keresési kategóriát kapta mindkét kifejezés. Havonta tíz-tíz ezer ember üti be a keresőjébe ezeket a szavakat.

 

Tízezer ember havonta! A hagyományos módon dolgozó hálózatépítők legtöbbjének száz fő szerepel az első névlistáján. Ez pont 1 százalék! Melyikkel tudok hatékonyabb lenni? Szerintem azzal, ami tízezer embert érdekel havonta.

 

Hogyan lehetsz hatékony? Ha használod az online hálózatépítés módszereit és eszközeit. Ennek a munkának az alap eszköze az értékesítési csatorna. Ha nincs értékesítési csatornád, akkor nem vagy online hálózatépítő. Azok az emberek, akik pár soros hirdetéseket feltesznek a Facebook csoportokba, nem online hálózatépítők! Az MLM egy szakma, az online hálózatépítés is egy szakma, amit meg kell tanulni!
Ha érdekel, mi az értékesítési csatorna vagy hogyan lehet neked ilyen, akkor keress és megbeszéljük a részleteket!

 

Mikor bukik el a legtöbb hálózatépítő? A telefonálásnál. Nem mernek az emberek telefonálni. Egy kávéra szívesen meghívod a barátnődet vagy egy sörre a barátodat, de ha már valami üzletről is kellene beszélni, arról, hogyan érheti el a céljait, illetve hogyan lehetne jobb élete, akkor már elfogy a bátorság. Van valakinek száz fős névlistája, abból tíz-húsz embert mer felhívni.

Mit szólsz a következő ajánlatra? Mutatok egy módszert, amivel folyamatosan érdeklődő és elkötelezett ügyfelek telefonálnak Neked azért, hogy a termékedet megvásárolják vagy a te üzletedhez üzletépítőként csatlakozzanak!

 

Milyen ajánlat ez? Szerintem elég jó! Nagyon sokan pont az ilyen dolgokat keresik.

 

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra és nézd végig!

Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden és ingyen regisztrálsz, akkor kattints ide!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük