Miért sikeresebbek az online hálózatépítők?

Az utóbbi időben egyre több ember kezd el MLM hálózatot építeni, valószínűleg azért, mert ők is rájöttek arra, amire én, hogy az átlagembernek a hálózatépítés az egyetlen olyan eszköze, amivel a nagyobb volumenű céljait el tudja érni. Sokkal több pénzt keressen, hogy utazhasson évente többször, új autót tudjon venni vagy pedig egy új lakásba, családi házba tudjon beköltözni.

Nagy lendülettel belefogunk az MLM üzletbe és amikor elkezdjük a napi munkát akkor jönnek a problémák. Az első probléma, hosszú névlistát írni a szponzor tanácsára. El kezdjük írni a névlistát és nyögve nyelősen 150-200 ember neve felkerül a papírra. Jön a legkeményebb munka, hívjuk fel az embereket! Tapasztalat! 150 fős névlistából mennyi embert fogsz felhívni? Maximum harmincat, negyvenet. Szelektálunk folyamatosan, pedig ezt a szponzor megtiltotta, de hát emberek vagyunk. A maradék húsz-harminc ember felhívod, ha jó passzban vagy, akkor a fele igent mond, hogy találkozzatok személyesen egy kávézóban vagy egy nyílt előadáson. A húsz igenből eljön 10-12 ember, ha minden jól megy, akkor ebből egy-két ember regisztrál és lesz pár új vásárlód is.

Mi kell ahhoz, hogy nagy célokat érj el egy MLM üzlettel? Legyek gyémánt! Mi kell a gyémánt üzlethez? Minimum ötszáz emberrel kell beszélgetni, ebből beregisztrál ötven és az ötven emberből lesz tíz profi vezető. Így épül fel egy gyémánt üzlet. Hány ember csatlakozott az üzletedhez a 150 fős névlistádból? Kettő-három. Ebből így biztos nem lesz gyémánt üzlet. Mennyi időt kell foglalkozni az üzlettel, hogy gyémánt lehess? Napi 8-10 órát! Neked van rá ennyi időd naponta? Nekem nem volt! Napi nyolc órát dolgozom, egy-egy óra utazás az eddig tíz. Hozzáadom a nyolc óra hálózatépítést plusz utazást, akkor maradt négy óra a családra és alvásra. Ez szerintem nagyon kevés.

Akkor ez nekem nem tud működni és adjam fel? Nem! Keresnem kellet egy olyan módszert, amivel rugalmasabb időbeosztással, sokkal hatékonyabban, ugyanazt vagy még jobb eredményt el tudok érni. Ez az online hálózatépítés. Az online hálózatépítéssel sokkal hatékonyabban, sokkal sikeresebb tudok lenni, mint a hagyományossal. Egy dolgot érdemes tisztázni. Az online hálózatépítés alapköve az értékesítési csatorna. Ha erről bővebb információra van szükséged, keress!

Miért hatékonyabb, miért eredményesebb az online hálózatépítés? Mi volt az első probléma a hálózatépítés során? A névlista. Kemény munkával összeírtál egy százötven fős névlistát. Mekkora névlistát biztosít az online hálózatépítés? Végtelen hosszút. Ha nem hiszed, szűkítsük egy kicsit. Utána néztem, hogy ma, rendszeresen tízezer ember keres rá havonta az „online munka” és „online pénzkereset” kifejezésekre. Mikor volt neked tízezres névlistád? Szerintem soha az életben. Hogyan juthatsz el ehhez a tízezer emberhez? Nem úgy, hogy egyenként felhívogatod őket! Felejtsd el ezt a stresszes tevékenységet. Az online hálózatépítésben ez fordítva működik. Nem te hívod fel a jelölteket, hanem az érdeklődök keresnek téged. Látod mekkora különbség? Érdeklődő hív fel telefonon, hogy érdekli az üzleti ajánlatod! Az értékesítési csatorna elemeit figyelve eldönti, hogy veled akar dolgozni, hogy te üzleted ajánlata, kompenzációs terve a legmegfelelőbb számára, hogy elérje céljait és vágyait. Szeretne plusz pénzt, szeretne jutalom utakon pihenni, szeretne új autóba ülni egy éven belül, csak néhány dolog, amit az általam képviselt üzlet a SEN kínál eredményes munkatársaiknak.

Az érdeklődő hozz egy döntést, hogy velem akar dolgozni, a SEN üzleti modelljével elérheti céljait és az online hálózatépítéssel hatékonyan tud dolgozni. Hoz egy döntést, felhív telefonon és elkezdjük a közös munkát. Ilyen egyszerűen tudsz toborozni.

Ezen kívül számos előnye van még az online hálózatépítésnek. Ha érdekel a többi részlet, akkor nézd végig s videót.

Ha szeretnéd minél előbb hatékony módszerrel elérni céljaidat és akár 6 millió forintot a zsebedbe tenni egy éven belül, akkor keress és beszéljük meg a részleteket!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden és ingyen regisztrálsz, akkor kattints ide!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük