Miért veszel fel hitelt, amikor van más megoldás?

Megmondom Neked őszintén, hogy nem értem az embereket. Tudom jól, hogy mindenkinek vannak vágyai és céljai. A legtöbb cél között szerepel, hogy legyen több pénzem, új autóval tudjak menni, a feleségemnek és a gyerekeimnek is új autója legyen, el tudjuk menni évente többször utazni egyre egzotikusabb helyekre, és vagy egy luxus lakásba vagy pedig egy szép családi házban éljek. Ezen kívül még nagyon sok dolog van a bakancslistákon, de ez a négy dolog mindenkinek a céljai között szerepel. Nekem is, Neked is és a körülötted lévő embereknek is.

Hogyan valósítsuk meg ezeket a célokat? Az emberek egyik része mit csinál? Megvannak a vágyak, megvannak a célok, hú de szuper, és ülök a fenekemen és panaszkodom mindenkinek, hogy én nekem soha nem lesz jobb az életem. Honnan tudom? Látom a Facebook bejegyzéseket. Feltesz valamelyik autó márka egy nagyon szuper autót, hogy hamarosan kapható. Miről szól a kommentek 80%-a? „Nekem ilyen soha nem lesz. Biztos csak az vehet ilyen autót, aki lop, csal. Csak bűnözök járnak ilyen autóval. Nincs olyan megoldás, lehetőség az életemben, hogy nekem legyen egy ilyen autóm.”

Én pedig csak figyelek. Ember! Körülnéztél a világban. Mit csinálsz? Ülsz, 10-15 évvel ezelőtti információk alapján véleményt nyilvánítasz és eldöntöd, hogy te alkalmatlan vagy arra és nincs olyan lehetőség a kezedben, amivel megvalósíthatod a céljaidat.

Mi a következő lépés? Ül otthon emberkénk, nem csinál semmit, csak panaszkodik, de meglátja, hogy a szomszédnak valami összejött. Nagyon zavarja, nagyon szúrja a fenekét az a szög, már bent van tövig és valamit kéne csinálni, hogy én is embernek érezzem magam, és valamit megvalósítsak a céljaim közül. Mit csinál? Feláll, elmegy a hitelintézetbe, és felveszi a hitelt, és azzal megvalósítja a célját.

Mi a baj a hitellel? A fő baj, hogy egy jelenlegi, ideális állapotot képzel el az ember, hogy ez a végtelenségig így fog maradni. Egy nagyon fontos dolgot megtanultam. A körülöttünk lévő világ, az univerzum, egyben biztos, hogy mindig változik. Nincs olyan, hogy valami stabilan tartja magát. A visszaesés ellen mindig tenni kell! Most van egy ideális állapota az emberkének, és akkor megveszük az álom autót hat évi hitelre, befizetem a 30% előleget és akkor nekem is van új autóm, mint a szomszédnak! Hurrá!

Mi van, ha közben negatívan változik az élet? Nézd meg, rengeteg ilyen példa van mostanában. Nagyon sok emberrel találkozhattál mostanában, hogy felvették a hitelt, alacsony a kamat, milyen jó a svájci frankos konstrukció és sorolhatnám az elhitt előnyöket. Majd jött egy válság, a svájci frank árfolyama a duplájára emelkedett, a törlesztők még jobban emelkedtek, és az emberek befürödtek a hitellel.

Az egyik ismerősöm autót vett svájci frankos hitelre, a hatmilliós japán autóját végül tizenhárom millió forintért fizette ki. 2008-ban, amikor ez a válság bejött ingatlanoztam. Volt olyan család, akik el akarták adni a lakásukat, mert túl sok a hiteltartozásuk. Sajnos a családfő elhunyt és a fő kereseti forrásuk megszűnt. Mekkora tartozásuk volt? Svájci frankos hitellel vették meg a lakást 10% önerővel. Svájci frankos hitellel vették meg az autót és még volt a tarsolyukban egy hitelkártya is. Kétszeres volt az adósság, mint a lakás értéke.

Honnan tudom, hogy hitelből valósítják meg az emberek a céljaikat? Olvastam ma a portfolio.hu-n, hogy ismét, 2018. szeptemberében, növekedett a magyar lakosság által felvett hitel mennyisége. 71 milliárd forint lakáscélú hitelt vettek fel az emberek. 41 milliárd személyi hitelt vettek fel, ami 45% emelkedést jelentett. Ezen megdöbbentem. Rögtön Besenyő Pista bácsi jutott eszembe. Mit szokott mondani? „Normális?” Mond már el nekem, mire kell az embereknek 45%-al több személyi hitel, mint tavaly?

Miért a hitelt választod, hogy elérd a céljaidat és miért nem választod a SEN lehetőségét? A SEN jutalmazási rendszerében, ha a mai naptól el kezdesz velem aktívan dolgozni, akkor lehet fix havi jövedelmed akár 450.000 forint, utazhatsz évente többször a pároddal a cég vendégeként és egy év múlva akár egy új autóba ülhetsz vagy zsebre tehetsz hatmillió forintot.
Mit kell hozzá tenned? Dolgozni rendszeresen egy hatékony módszerrel az online hálózatépítés eszközeivel!

Ha tenni akarsz a jövődért és nem otthon ülve a hitel ajánlatokat értékelve és hitelekkel finanszírozva az életedet, akkor nézd végig a videót vagy keress meg telefonon, emailen vagy Messengeren!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden és ingyen regisztrálsz, akkor kattints ide!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük