Milyen előnyöket jelent, telefon, tankolás, új autó, ha Freedom tag vagy?

Gondolkoztál már azon, milyen jó lenne, ha egy cég, ahova hálózatépítés céljából csatlakoztál, nemcsak akkor adna neked valamit, amikor behoztál valakit, azaz bővítetted a hálózatodat?

Freedom tagnak lenni jó, mert nemcsak akkor kapsz a cégtől, ha már eredményeket értél el, hanem már akkor is amikor partner lettél.

Így tudsz kedvezményesen telefonálni, havonta 4.500 forintot tudsz megspórolni.
Így tudsz kedvezményesen tankolni az ÖMV-nél.
Így tudsz nagyker áron vásárolni a Zamnia webáruházban.
És a sort hosszan folytathatnám.

Havonta 4.500 forint kedvezmény! Élsz vele?

Sőt, ha esetleg belevágsz a hálózatépítésben és bővíted a csapatod, akkor 300€ kockázatmentes indulással tied lehet egy 20.000€ értékű új autó vagy készpénz 1.000.000 forint visszavásárlási garanciával!

Ha érdekelnek a részéletek, nézd végig a videót!

A választás a Te kezedben van! Most meg tudod változtatni az életed egy nagyon jól működő rendszerrel amihez extra bónuszként kapod, hogy a sikeres vezetők aktívan építik a unit hálózatodat.

Amúgy is kivételes helyzetben vagy, hogy most láthatod ezt a videót. A nagyon különleges időzítés miatt. Nézd meg ezt a videót, de féltétlenül javaslom neked, hogy nézd meg a prezentációt is a teljes megértés miatt.

Miután megnézted a videókat, keress meg és elmondom neked, hogy hogyan tudod te is néhány hónap alatt megoldani az anyagi problémáidat!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Sövegjártó Zoltán
Star leader
Tel.:+36 70 434 8180

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük