Nyaralj úgy, mint Mészáros Lőrinc

A napokban a média eléggé felkapta, merre nyaraltak a politikusaink, nagy vezetőink, különös képen fókuszáltak a felcsúti polgármesterre, Mészáros Lőrincre. Még azt is kikutatták, milyen magán repülőgépen utazott, milyen jachton szelte a tenger hullámait, milyen tengerpartokat látogatott meg, milyen baráti, ismerősi társaságban töltötte a szabadságát.

 

A legtöbb ember a hír hallatán azon gondolkozott el, hogy neki lesz-e és ha lesz, mikor lesz lehetősége egy ilyen luxus nyaralásra? Ha most felteszem Neked a kérdést, van-e rá esélyed, van-e rá módod egy ilyen luxus nyaralást finanszírozni, a legtöbben nemmel fognak válaszolni. Honnan tudom? Onnan, hogy tudom, hogy amagyar lakosság fele nyaralni sem volt idén! Ha idén nem tudod elutazni nyaralni a lakosság fele, akkor honnan lenne neki arra pénze, hogy luxus utazáson pihenjen?

 

Miért nem tudnak elmenni az emberek nyaralni? Elsősorban azért, mert nincs rá anyagi hátterük. Fizetik a hitelt, fel kell újítani a házat, indul a gyerek az iskolába, meg kell venni a tüzelőt télire, rengeteg kiadás van, ami el tudja vinni az utazásra félretett pénzt.

 

Én is voltam hasonló helyzetben. Nekem is teltek el úgy nyaraim, hogy nem voltam üdülni, pihenni. Rájöttem, hogy nyaralás és pihenés nélkül a saját egészségemet fogom lerontani. Nem pihenem ki magam, hajtok tovább, majd jobb lesz, a fáradság és a stressz fokozódik és egyszer a szervezet azt fogja mondani, hogy állj! Én ezt az álljt nem akartam megvárni, ezért el kezdtem gondolkozni, hogy mit tudok tenni. Két lehetőség van ilyenkor. Az egyik a spórolás. Most nem akarok Neked spórolási tanácsokat adni, hanem egy egyszerűbb és szerintem hatékony módszert, lehetőséget szeretnék bemutatni. Ez nem mást, mint az, hogy vigyél több pénzt a családi kasszába!

 

Miért ezt mutatom meg? Alapvetően én is ezt tettem. Én is kerestem egy olyan lehetőséget, amivel több pénzt tudok betenni a családi kasszámba. Kerestem, kutattam, mert azt tudtam, hogy nem fog jönni a tündér, aki valamilyen cselekedetemre azt fogja mondani, Zoltán, itt van három kívánság, kívánj bármit! Én pedig válaszolok, sok pénzt, utazásokat, meg új autót! Én úgy gondoltam, hogy ilyen tündérrel nem fogok találkozni. Képzeld el találkoztam a tündérrel. Találkoztam egy tündérrel, aki ugyanezt mondja. Ha megteszel valamit, akkor kapsz fix pénzt akár havonta, egy éven belül beleülhetsz egy új autóba, sőt a jövő nyáron 4-5 alkalommal is el tudsz menni utazni a pároddal, úgy hogy én a tündér fizetem a költségeket.

 

Gondolom most kíváncsi vagy, hol van ez a tündér? Te is kapcsolatba léphetsz a tündérrel, rajtam keresztül. A tündért úgy hívják, hogy SEN. A SEN egy olyan üzleti lehetőség, ami jelen esetben az embereknek ezt a három kívánságát teljesíti. Fix jövedelmet, új autót, utazásokat.

 

Hogyan utazhatsz a SEN segítségével? Szeretnél-e évente többször elmenni utazni a pároddal, hogy a költségeket a SEN állja? HA igen, akkor jó helyen vagy! Van-e olyan ismerősöd, öt-tíz-húsz-harminc, aki hasonlóan gondolkodik, azaz adott teljesítményért cserépe ajándék utakat kap a SEN-től? Ha erre a kérdésre is igen a válasz, tudd meg a részleteket a videóból!

Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden és ingyen regisztrálsz, akkor kattints ide!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük