Új vagy 15 éves autóval szeretnél járni?


A hétvégén kirándulni voltam a párommal. Bejártuk Tolnát, Baranyát. Fürödtem a Balatonban és úsztam a Dunában szeptember közepén. Amíg utaztunk, a rádióban egy érdekes hírt hallottam. Magyarország autó állománya folyamatosan öregszik. Régebben még tíz év volt az átlag korhatár, ma már ez a szám tizennégy év felett van. Nekem ez az adat megdöbbentő, hogy szép lassan Európa autó temetőjévé válik Magyarország.

Miért van ez? Van-e lehetősége az embereknek, van -e lehetőséged Neked, hogy új autóba üljenek, üljél. Igen, van! Én is egy ilyen lehetőséggel érem el, hogy legyen egy új autóm. Miért jó a használtautó? Első sorban olcsó. Emellett szinte barátok vagytok az autószerelővel, mert majdnem napi kapcsolatban vagy vele. Ki kell cserélni egy alkatrészt hova indulsz el? Nem az újért az autós boltba, hanem a bontóba egy használtért. Újabb baráti kapcsolat! Amit költesz az autóra pluszban elő kell teremteni vagy elvenni valahonnan. Honnan veszik el általában az embere? Az utazási alapból. Tök jó, hogy van egy autónk, ami 10-15 éves, de a bevételünk nagy részét az autó javíttatására költjük.

Miért jó egy új autó? Igaz, hogy drága, de minden történés, javítás, karcolás sztoriját ismered és nem okoz meglepetéseket. Sőt garancia is van rá! Emellett kényelmes, kevesebbet fogyaszt, mint veterán társai, rengeteg szolgáltatást nyújt.

Hogyan lehet nekem egy új autóm? Az első igazi kérdésem az, hogy egy év múlva új autóval akarsz furikázni vagy a tizenötéves verdáddal járkálni? Ezt kell eldöntened! Én eldöntöttem. Én egy év múlva az új autómban akarok ülni és azzal fogok szeptemberben a Balatonhoz utazni.

Mi a különbség egy új- és egy használt autó megszerzése között? Amikor megvetted az autódat, hogyan indult a dolog? Jött egy igény, ami miatt kellet egy autó a családba. Eldöntötted, hogy veszel egy autót. Utána vagy valahonnan elvettél pénzt vagy pluszban kellet dolgoznod, hogy meglegyen az autó. Amikor összejött a pénz, megnézted, mik a lehetőségeid, és kiválasztottad a megfelelő járművet, ami a Te igényeidnek és pénztárcádnak megfelelő. Ezzel a három lépéssel jutottál hozzá az autódhoz.

Hogyan van egy új autónál? Hogyan történt nálam az új autó projekt?
1. Először eldöntöttem, hogy Nekem kell egy új autó.
2.Felmértem, hogy van időm és energiám, hogy foglalkozzak egy olyan lehetőséggel, amivel új autóhoz tudok jutni, akár egy éven belül.
3. El kezdtem tenni érte.
Három lépés, mint a használt autónál.

Ha kitartóan dolgozom ezen a lehetőségen, akkor nekem is lesz, akár egy éven belül egy új autóm. Honnan tudom? Onnan, hogy már több mint harminc ember élt a lehetőséggel Magyarországon és megteremtette az új autóját, amivel nap, mint nap furikázik.
Ez a lehetőség egyedül a SEN üzletében van benne. A SEN üzlete ad Neked egy olyan lehetőséget, hogyha eldöntötted, hogy szeretnél egy új autót, van rá időd és energiád, és ezért teszel is, akkor a munkád jutalmaként egy új autóba tudsz ülni egy éven belül.

Egy dolgot kell eldöntened, szeretnél-e új autóba ülni egy év múlva? Másik kérdés, van-e olyan barátod, ismerősöd, aki szintén szeretne új autóba ülni egy év múlva?

Ha igen a válasz mindkettőre, akkor csak azt döntsd el, hogy mikortól élsz ezzel a lehetőséggel!

Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden és ingyen regisztrálsz, akkor kattints ide!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük