Breking News! Újdonságok és új ütős promóció a FreedomXpressnél, azaz most igazán megéri csatlakoznod!

Gondolom mostanában többször jutott eszedbe, hogy valami plusz pénz kereseti forrás után kellene nézni. Ilyenkor legtöbbször vállalkozásba gondolkozik az ember. De mi van, ha elbukom a pénzem, amit beletettem a szuper ötletembe?
Ebben a videóban azt mutatom meg többek között, hogy a FreedpmXpress legújabb ötletével és főként a márciusi promóció kihasználásával biztos nem bukod el pénzed, sőt nyereséggel tudsz indulni.
Ezen kívül még néhány újdonságot is megmutatok Neked.

Kezdjük az újdonságokkal!

A FreedomXpress ebben a hónapban fúzióra lépett az SCNet céggel. Hasonló munkaterületen dolgozunk és összefogással sokkal nagyobb eredményeket tudunk elérni. Számos előnye lehet számodra, ez a fúzió, ha a FreedomXpress partnere leszel. Talán az egyik legfontosabb, hogy nagyobb vásárlói közösség, több mint 300.000 ember, nagyobb forgalmat generál, ami nagyobb kedvezményt jelent a beszállítóinkkal szemben. Ha kíváncsi vagy a többi előnyre, amit a fúzió hozhat neked, nézd végig a videót!

Az alapítói státusz nagyon komoly előnyökkel jár. A videóban, megtalálod a részleteket.

Új pénz kereseti lehetőség nyártól!

A FreedomXpress vezetőinek nagy tervei vannak. A cél, hogy az európai e-kereskedelmi piac 1%-át kihasítsuk. Ehhez elengedhetetlen egy saját raktár. A saját raktárat és főként a benne lévő árukészletet meg kell finanszírozni. Ehhez a cég a közösségi finanszírozás módszerét fogja használni. Ebben lehetsz Te alapító tag, ha időben cselekedsz.
Milyen előnyökkel jár az alapítói státusz?
Nézd meg a videót és megtudod!

Most jöjjön a márciusi promóció!

Erről nem írok neked részleteket, mert elmondom a videóban. Nézd végig és megtudsz mindent!

Ha érdekelnek a részletek és szerintem neked fontos lenne ez, akkor nézd meg a videót.

A választás a Te kezedben van! Most meg tudod változtatni az életed egy nagyon jól működő rendszerrel amihez extra bónuszként kapod, hogy a sikeres vezetők aktívan építik a unit hálózatodat.

Amúgy is kivételes helyzetben vagy, hogy most láthatod ezt a videót. A nagyon különleges időzítés miatt. Nézd meg ezt a videót, de féltétlenül javaslom neked, hogy nézd meg a prezentációt is a teljes megértés miatt.

Miután megnézted a videókat, keress meg és elmondom neked, hogy hogyan tudod te is néhány hónap alatt megoldani az anyagi problémáidat!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Sövegjártó Zoltán
Star leader
Tel.:+36 70 434 8180

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük