Elmondom csak Neked, mit ajánl a FreedomXpress?

Emlékszel még a “Minden szinten szinte minden” reklám szlogenre a nyolcvanas évekből? A budapesti Corvin áruház reklámozta így magát. A napokban jutott eszembe ez a mondat, mikor elgondolkoztam rajta, arra jutottam, hogy ez akár a Freedom Xpress szlogene is lehetne!

Egy saját webshoppal kiválthatod a munkahelyed!

Minden szinten szinte minden, azaz mindenkinek jó megoldás a Freedom, mindenki csak nyer vele! Ez bizonyíték és nem ígéret! (Tudom ez meg az Old Spice.)

Amikor csatlakozol, felesleges havi költségek nélkül kapsz egy webáruházat, amivel hálózatépítés nélkül, először pénzt keresel, majd akár a fő állásodatt is leválthatod. Csak a webáruházat ajánlva!
Közben levásárolod a csomag értékének dupláját az OMV-nél, TESCO-ban, Booking.comon stb. Féláron telefonálsz a különleges Vodafone csomaggal és vidáman licitálsz a zanguu.com oldalon.

A csomagod árának kétszeresét vásárolhatod le akár az OMV-nél kedvezményként

Ha elhiszed, hogy jó ez a koncepció, mert emberek olcsóbban veszik meg azt, amit egyébként is megvennének, és ha neki jó, akkor másoknak is jó lehet. Jó, mert akkor is kapsz/kap pénzt, ha nem építesz hálózatot, nincs terhelés a vállán, el kezdi ajánlani csak a webáruházat. Páran csatlakoznak és néhány webáruház bevételéből részesedik. Jön a passzív jövedelem.

Ilyen BMW-be ülhetsz hamarabb, mint gondolnád

Ha MLM guru vagy, neked csak annyi az üzenet. Nincs pusz költség, nincs havi vásárlási limit! Van korrekt jutalék, BMW program, exluzív utazás, életstílus program és könnyen építhető hálózat, mert itt minden jelölted nyer!

Nézd meg a videót a részletekért és hívj!

Most őszintén: mekkora az esélye, hogy ennél jobb ajánlatot kapsz? Akkor? Felhívsz, hogy belekezdjünk?

Nézd végig a videót és ha kérdésed van, keress nyugodtan a lenti telefonszámon!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Még több infóért indítsd el a FreedomXpress üzletem chatbotját!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük