Hogyan duplázd meg bejegyzéseid nézettségét?


Az utóbbi időben egyre több embernek okoz az gondot, hogy a Facebook posztjai, feltöltött képei nem jutnak el annyi emberhez, mint amennyihez Ő szeretné. Van ezer ismerőse és a végén maximum száz emberhez jut el egy bejegyzése. Ezen vannak, akik felháborodnak. Valószínűleg a magán felhasználókat annyira nem izgatja, de leginkább azokat érinti ez a jelenség, akik üzleti céllal vannak jelen a Facebookon.

Miért van valaki üzleti céllal a Facebookon? Például online hálózatépítő, mint jó magam és a Facebookon található emberek között is szeretnéd népszerűsíteni az üzleti lehetőségedet, termékedet. Ehhez mit kell tenni? Minél több emberhez eljuttatni az információt. A webshoppal rendelkezők is örülnének, ha minél több emberhez jutnának el termékeik képei, leírásai. Természetesen ezért nem akar túl sokat fizetni, mert a Facebook lehetőséget ad, hogy kiemelje posztjaidat, de ennek ára van. Azonban vannak, akik nem akarnak sokat költeni a Facebook reklámokra.

Én is így vagyok vele. Nem szeretnék több tízezer forintot arra költeni havonta, hogy a bejegyzéseim elérjenek a célközönséghez, hanem azt szeretném, ha minimális költséggel jutna el minden bejegyzésem sok-sok emberhez.

Hogy működött ez eddig? Elkészítettem egy blog bejegyzést, elkészítettem a videót, megírtam a szöveget, feltöltöttem a weboldalamra. Ezután egy kísérő szöveggel megosztottam a cikk linkjét a saját oldalamon, saját és mások csoportjaiban. Mi történt? Valamennyi emberhez eljutott ez az infó, de nem túl sokhoz. Miért van ez? Ha a Facebook látja, hogy a bejegyzésben van egy link és ez nem facebookos, Akkor sokkal kevesebb emberhez juttatja el. Mi a másik oka? Ha megosztasz egy linket, akkor a link automatikusan a weboldalon található képekkel osztja meg a bejegyzésed. Ez egy blog bejegyzésnél általában ugyanaz. Így egyre unalmasabbá válik minden bejegyzésed.

Mi történik? Napról napra megosztottam a bejegyzéseket és napról napra ugyanazt a fotót látták az érdeklődök. Mivel mindig ugyanazok képek jelentek meg, egy idő után azt gondolták az emberek, hogy ezt a képet már láttam, akkor a bejegyzést is olvastam. Így folyamatosan csökkent az olvasók száma.

Szerencsére megtaláltam a megoldást. Ez a reklámlink készítő szoftver. Ez a SEN egyik terméke, ami az online marketinget, az online hálózatépítést, az online üzletépítést segíti.

Hogyan működik a reklámlink készítő? Nagyon egyszerűen. Elkészíted a blog bejegyzésed. Használjuk a reklámlink szoftvert. Kiválasztunk egy képet, bármilyet, ami nekünk szimpatikus abban a témában. Tegyük fel, hogy írtam egy hajegyenesítő csodaszerről. Felteszek egy after-before képet, amely baloldalán egy göndörhajú nő, jobb oldalán ez a hölgy egyenes hajjal. Írok hozzá címet, aminek nem kell azonosnak lennie a bejegyzés címével, így tesztelhetem, melyik címre kattintanak többen. Majd bemásolom a bejegyzés linkjét és a program a fotó mögé beilleszti a linket. Amikor feltöltöm a Facebookra a kép jelenik meg nagyban, a címmel. Aki rákattint a képre az rögtön a bejegyzésnél találja magát a weboldalamon és nincs más dolga, mint elolvasni azt.

Egyszerű és nagyszerű. Nekem nagyon tetszik és nagyon hatékony. Egy hete használom ezt a programot és meg négyszerezte az oldalam látogatottságát!

A kérdésem az, téged érdekel-e egy ilyen online szoftver, ami sokkal több emberhez juttatja el a bejegyzéseidet, Te változtathatod a képeket saját magad, Te tudod a címet változtatni a reklámban, és ezzel többen olvassák a bejegyzéseidet, így hatékonyabb lesz az online marketinged? Ez a szoftver cég független, használhatod bármely MLM üzlet népszerűsítésére, bármely termék reklámozására.

Ha érdekel, hogyan lehet egy ilyen eszközöd, amivel már holnap növelni tudod a bejegyzéseid látogatottságát, keress!

Ha eldöntötted, hogy változtatsz az életeden és ingyen regisztrálsz, akkor kattints ide!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed!

Ha bármi kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken!
Szép napot!

Sövegjártó Zoltán
Tel.:+36 70 434 8180
Email: hello@sovegjartozoltan.com
WEB: www.sovegjartozoltan.com

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük